Webcosmetics


 

De hamamelis (toverhazelaar) is om zijn heilzame werking reeds zeer lang bekend. Voor de cosmetica zijn vooral de adstringerende, toniserende, beschermende en ontstekingsremmende werking van belang. De gevoelige huid, de gebarsten huid of een huid met vergrote poriën vindt veel baat bij de hamamelis-extracten. Verhoogde vetafscheiding wordt bestreden. Het sterkt de haarvaatjes en venen, waardoor de elasticiteit ervan behouden blijft. Teleangiëctasieën worden daardoor onderdrukt.

Home